Zakończone

Zakończone postępowania w sprawie nadania stopnia doktora sztuki

  • Lena Achtelik

    Lena Achtelik (ASP Katowice - środowiskowe studia doktoranckie)
    Temat pracy: 
    Śmierć ćmy. Analiza zagadnień związanych ze śmiercią i ontologią martwego ciała w procesie permanentnego przepływu treści symbolicznych.
    Promotor: dr hab. Bogna Otto-Węgrzyn
    Recenzenci: dr hab. Małgorzata Gurowska (Akademia Sztuk Pięknych w Warszawie) recenzja
                        dr hab. Anna Kołodziejczyk (Akademia Sztuk Pięknych im. Eugeniusza Gepperta we Wrocławiu) recenzja
                       dr hab. Dariusz Vasina (Akademia Sztuk Pięknych im. Jana Matejki w Krakowie) recenzja
    Streszczenie PL   Streszczenie ENG
    Nadanie stopnia doktora sztuki: 13 lipca 2022 r. 

     

  • Maciej Cholewa

    Maciej Cholewa (ASP Katowice - środowiskowe studia doktoranckie)
    Temat pracy: 
    Galeria Radzionków. Peryferie jako tekst kultury.
    Promotor: prof. dr hab. Grzegorz Hańderek
    Recenzenci: dr hab. Piotr Bosacki (Uniwersytet Artystyczny im. M. Abakanowicz w Poznaniu) recenzja
                        dr hab. Joanna Wowrzeczka (Uniwersytet Śląski w Katowicach; Wydział Sztuki i Nauk o Edukacji) recenzja
                       dr hab. Dariusz Vasina (Akademia Sztuk Pięknych im. Jana Matejki w Krakowie) recenzja
    Streszczenie PL  Streszczenie ENG
    Nadanie stopnia doktora sztuki: 13 lipca 2022 r. 

  • Magdalena Filipczak

    Magdalena Filipczak (ASP Katowice - środowiskowe studia doktoranckie)
    Tytuł pracy:
    Pragnienie spotkania.
    Promotor: dr hab. Lesław Tetla
    Recenzenci: dr hab. Agata Pankiewicz (ASP im. Jana Matejki w Krakowie) recenzja
    prof. dr hab. Arkadiusz Marcinkowski (Akademia Sztuki w Szczecinie) recenzja
    prof. dr hab.  Wojciech Pukocz (ASP im. Eugeniusza Gepperta we Wrocławiu) recenzja
    Streszczenie PL  Streszczenie ENG
    Nadanie stopnia doktora sztuki: 13 lipca 2022 r. 

Strona korzysta z plików cookie w celu realizacji usług.
Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce lub konfiguracji usługi.